Pikkujoulut

Vaikka vielä on kesää jäljellä, on kuitenkin jo aika miettiä pikkujoulujen järjestämistä. Olethan yhteydessä myyntipalveluumme niin räätälöimme tilaisuuteenne sopivan tarjouksen. Alla esimerkki pikkujoulumenusta.

 

Pikkujoulubuffet

Alkuruoka

Omenapuulla savustettua lohta ja sitruuna-aiolia (L,G)
Mätimoussea ja saaristolaisleipää (L)
Maatiaispossuterriiniä & mausteista aprikoosia (L,G)
Ankanmaksamoussea ja paahdettua briossia (L)
Härkäpastramia, pikkelöityä punasipulia ja piparjuurikreemiä (L,G)
Katkarapu Skagen ja yrttisalaattia (L,G)
Palvattua ankkaa ja kirsikkaa (L,G)
Punajuurta, Peltolan blue sinihomejuustoa ja pinaatinversoja (L,G)
Vihersalaatteja ja viikunavinegrettiä (L,G)

Pääruoka

Rosmariini-glaseerattua härkää, portviinikastiketta, perunaterriiniä ja paahdettuja juureksia (L,G)
Miedosti savustettua kirjolohta, kermaista sienimuhennosta ja valkoviinikastiketta (L,G)

Jälkiruoka

Tähtianiksella maustettua paahtovanukasta ja karpaloa (L,G)
Joulutorttuja
Piparkakkuja & pikkuleipiä
Marmeladeja & joulusuklaita
Valikoima kotimaisia juustoja ja viikuna-appelsiinihilloketta

53€/hlö

 

Buffet toteutetaan vähintään 20 henkilön ryhmille

Varaamme oikeudet menun muutoksiin.

 

Varaukset ja tiedustelut:

 

Arkisin myyntipalvelustamme klo 08.30-16.00, puh 010 540 7500 tai sales.hotels@sodexo.fi