Kauneushoitola

Harmonia Spa kauneushoitola sijaitsee Vanhan pääkartanon tiloissa.
 

SKY-kosmetologi Nina Keskitalo pyörittää omaa hoitolaa Hämeenkylän kartanon tiloissa. Nina on erikoistunut hemmotteluhoitoihin ja tekee myös aromaterapiaa, kuumakivihierontaa ja ayuervedisia hoitoja. 

Hoitolassa käytetään kotimaista EkoPharman luonnonkosmetiikkaa ja Frantsilan aromaterapeuttisia öljyjä. Saatavilla myös kotihoitotuotteita sekä lahjakortteja.
 
Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi!

Linkki ajanvaraukseen https://slotti.fi/booking/harmoniaspa. Lahjakorttikauppa on avattu. Lahjojen hankkiminen on nyt entistä helpompaa! Lahjakorttikauppa löytyy täältä: http://harmoniaspa.weebly.com/lahjakortit.html

Puhelin 045 807 0003

 

Tarjoukset:

SPA-JALKAHOITO 67€ (79€)
Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, jalkanaamion sekä jalkojen hieronnan naamiolla. Hoito räätälöidään tarvittaessa toiveiden mukaan.

YRTTINYYTTIHIERONTA 40€ (norm. 50€)
Rentouttava itämainen hieronta, jossa koko keho käsitellään kuumilla yrttinyyteillä lämpimän öljyn kanssa.

UUTTA: Lepohetki jaloille. Virkistävä 30 min hoito. Lempeä Hillakuorinta ja jalkojen hieronta tuoksuvalla hierontakynttilällä. Tutustumistarjous 25€ (norm. 35€)

EKOPHARMA HILLA-VARTALOTUOTTEET -20%

Tarjoukset ovat voimassa lokakuun loppuun asti. Tarjoukset eivät koske lahjakortteja.

 

MARJAISA KASVOHOITO 55€ (norm. 75€)
Suomalaisiin luomumarjoihin perustuva, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiva kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan TAI mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteet.

Sopii niin naisille kuin miehillekin!
Tarjous on voimassa marraskuun 2017 loppuun saakka.

 

Sisäänkäynti hoitolaan:

Vanhan pääakartanon ja Niittysiiven välissä on portaikko (valkoinen seinä) japanilaiseen puutarhaan ja siellä ovi, josta sisäänkäynti kauneushoitolaan. Lipputanko on hyvä maamerkki kartanon pihalla, josta portaikko lähtee.