Huonevaraus

Hemmottele isää, vaaria, pappaa, ukkia tai appea Hämeenkylän kartanon Isänpäiväbrunssilla sunnuntaina 14.11.2021. Kauttausajat ovat: klo 11.00 -13.00 ja 13.30-15.30.
Kauneushoitola Harmonia Spa toimii Hämeenkylän kartanon tiloissa ja tarjoaa asiakkailleen ihania luonnonmukaisia hemmottelu- ja kauneushoitoja.
Päivähuone
Kaipaatko rauhaa tai ympäristön vaihtoa ”kotikonttorin” sijaan? Vai haluatko vain olla omassa rauhassa ja nauttia omasta hiljaisuudesta uniikissa kartanomiljöössä? Me tarjoamme tähän vaihtoehdon.

Hämeenkylän kartano

Länsi-Vantaalla sijaitseva Hämeenkylän kartano on uniikki kartanohotelli, jonka juuret vievät vuosisatojen taakse. Hotellin lisäksi kartanolla on upeita kokoustiloja ja laadukas a la carte -ravintola Soihtu. Rakennukset ja vehreä puisto lepäävät upeassa maalaisidyllissä piilossa pääkaupunkiseudun vilinältä. Varaa viehättävät tilat yksityistilaisuuksiin, kokouksiin, koulutuksiin, yritysjuhliin tai illanviettoihin. Suurten puiden katveessa voi järjestää myös ikimuistoisen puutarhajuhlan. Kartanon keittiö valmistaa herkulliset ateriat, jotka varmistavat tilaisuuden onnistumisen.