Kartanopuoti

Kartanopuoti

Vastaanoton yhteydessä olevasta lahjapuodistamme voi hankkia kivoja lahjoja kotiväelle ja tutuille tai ihania matkamuistoja itselle.

Puodin hyllyiltä löytyy laadukkaita tuotteita, joita on myös käytössä hotellihuoneissakin. Saatavilla on muun muassa höyhenen pehmeitä aamutakkeja, jotka kuuluvat muuten Sivukartanon sviittien ja superior-huoneiden vakiovarustuksiin

Kartanolla kunnioitetaan perinteitä myös muussa muistamisessa. Koska viimeksi lähetit postikortin? Puodistamme voit ostaa hauskoja ja värikkäitä kortteja. Iloinen yllätys kortin saajalle ja hyvä mieli sinulle.

Lahjoja ystäville ja sukulaisille

Kartanopuodissa on myös laadukkaita lahjatavaroita, joten lähialueen asukkaidenkin kannattaa piipahtaa puodissa silloin tällöin. Tarjolla on Iittalaa, Arabiaa, Marimekkoa ja kotimaisia kierrätysmateriaaleista valmistettuja Globe Hope -tavaroita. Myös pienempiä lahjatavaroita löytyy, muun muassa erilaisia avaimenperiä, koruja, muistikirjoja ja magneetteja. Puodin valikoima vaihtuu kausittain.

Puodissa on myynnissä myös virvokkeita, sipsejä, pientä välipalaa ja makeisia. Hygieniatuotteita voi ostaa vastaanotosta.

Puoti on avoinna vastaanoton aukioloaikoina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää