Yritystilaisuudet

Yritystilaisuudet

Hämeenkylän kartano on toimiva valinta yritystilaisuudelle. Meillä viihtyvät niin henkilöstö kuin yhteistyökumppanit.

Hämeenkylän kartano on loistava paikka tuoda niin yrityksen henkilöstö viettämään virkistyspäivää kuin yhteistyökumppaneita ja asiakkaita viettämään juhlia. Meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsinki-Vantaan lentokenttä on kivenheiton päässä ja Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemalta liikennöi suoria bussilinjoja. Autamme tarvittaessa järjestämään myös tilauskuljetuksen.

Itse tilaisuuden jälkeen yöpaikka hotellista löytyy samasta rakennuksesta. Kätevää! Kartanoalue on  myös tarpeeksi iso ja vierailla on tilaa käyskennellä happihyppelyllä puutarhassa. Toisaalta alueemme on juuri kompakti ja tarpeeksi pieni, ettei puolet ryhmästä eksy omille asioilleen. Toimivaa, eikö totta.

Juhlatila tarpeen mukaan

Upeat ja uusitut kokous- ja juhlatilamme muuntuvat moneksi. Etikettiä noudattava pöytiin tarjoiltu illallinen, trendikäs cocktailtilaisuus tai rento vuosijuhla, kaikki järjestyy.

Tiloissamme on esiintynyt niin soittokuntia ja stand up -koomikoita kuin kahvakuula- ja naurujoogaohjaajia.Oikealla tilavalinnalla, suunnitellulla valaistuksella, kauniilla kattauksella ja oikein asetetulla pöytämuodolla saamme ihmeitä aikaiseksi ja tapahtumastasi juuri sellaisen kuin haluat. 

 

Pyydä tarjous tapahtumasta!

Tapahtumapäivä
Format: 20.03.2023