Ajo-ohjeet Kartanolle

Ajo-ohjeet Kartanolle

Hämeenkylän kartano sijaitsee Kehä III:n ja Vihdintien risteyksessä. Liikkuminen on helppoa tulitpa omalla autolla, bussilla tai taksilla.

Hämeenkylän kartanoon on helppo saapua kaikista suunnista

Hämeenkylän kartano sijaitsee Länsi-Vantaalla Hämeenkylässä. Paikan päälle on helppo tulla sekä omalla autolla että julkisilla, kuten busseilla numerot 322 ja 436 suoraan Helsingin keskustasta Elielinaukiolta. Lentoasemalta tultaessa pääsee I-junalla Vantaankoskelle ja sieltä voi vaihtaa bussiin numero 322. 436 bussista tulee jäädä pois Kakolanmäki-bussipysäkillä ja 322 bussista kannattaa jäädä pois Pajarinne-pysäkillä. Pois lähtiessä 436K bussin kyytiin kannattaa nousta Hämeenkylän kartano -bussipysäkiltä Vanhankyläntie ja 322 bussin kyytiin vuorostaan Pajarinne-pysäkiltä. Katso bussiaikataulut ja reitit valmiiksi!

Sijaitimme Kehä III läheisyydessä on kaikin puolin mainio, Helsinki-Vantaan lentoasemalle meiltä ajaa noin 15 minuuttia ja Helsingin keskustaan noin 30-40 minuuttia liikenteestä riippuen. Ilmaista parkkitilaa omalle autolle tai tilauslinja-autoille on runsaasti. 

Saapuminen meille autolla on toistaiseksi poikkeusreitillä johtuen KehäIII tiehankkeesta. Ohessa kartta voimassa olevista liikennejärjestelyistä. Reitti kartanolle kulkee Ainontieltä Ryytimaantien kautta Vanhankyläntielle ja edelleen kartanolle.

Jos olet epävarma perillepääsystä, ota yhteyttä vastaanottoon. Neuvomme mielellämme!

 

Kehä III parantaminen 3.vaihde, AskistoKehä III parantaminen 3.vaihde, Askisto

 

Voit hakea ajo-ohjeet helposti myös Google Maps -palvelun kautta.