Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet

Hämeenkylän kartano sijaitsee Kehä III:n ja Vihdintien risteyksessä. Liikkuminen on helppoa tulitpa omalla autolla, bussilla tai taksilla.

Hämeenkylän kartanoon on helppo saapua kaikista suunnista

Hämeenkylän kartano sijaitsee Länsi-Vantaalla Hämeenkylässä. Paikan päälle on helppo tulla sekä omalla autolla että julkisilla, kuten busseilla numerot 322 ja 436 suoraan Helsingin keskustasta Elielinaukiolta. Lentoasemalta tultaessa pääsee I-junalla Vantaankoskelle ja sieltä voi vaihtaa bussiin numero 322. 436 bussista tulee jäädä pois Kakolanmäki-bussipysäkillä ja 322 bussista kannattaa jäädä pois Pajarinne-pysäkillä. Pois lähtiessä 436 bussin kyytiin kannattaa nousta Hämeenkylän kartano -bussipysäkiltä Tavastkullantieltä ja 322 bussin kyytiin vuorostaan Pajarinne-pysäkiltä. Katso bussiaikataulut ja reitit valmiiksi!

Sijaitimme Kehä III läheisyydessä on kaikin puolin mainio, Helsinki-Vantaan lentoasemalle meiltä ajaa noin 15 minuuttia ja Helsingin keskustaan noin 30-40 minuuttia liikenteestä riippuen. Parkkitilaa omalle autolle tai tilauslinja-autoille on runsaasti. 

Jos tule paikalle autolla, löydät alla tarkemmin saapumisohjeita Hämeenkylän kartanoon. Jos olet epävarma perillepääsystä, ota yhteyttä vastaanottoon. Neuvomme mielellämme!

 

 

n ja Vihdintien risteyksessän ja Vihdintien risteyksessä

 

Saapuminen Kehä III:lta Turun suunnalta

Kehä III:sta itään päin ajettaessa on suora ramppi Hämeenkylään. Käänny rampista oikealle ja tulet Tavastkullantielle. Käänny heti oikealle ja olet Juustenintiellä, joka tuo suoraa Hämeenkylän kartanoon.

Saapuminen Kehä III:lta Helsinki-Vantaan lentokentän/Hämeenlinnan suunnalta

Kun saavut Kehä III:lta idästä päin, käänny oikealle Vihdintielle (tie nro 120) ja käänny oikealle kohti Helsingin keskustaa. Heti noustuasi Vihdintielle näkyy ensimmäisissä liikennevaloissa K-Supermarketin jälkeen Hämeenkylä-opaste, joka ohjaa kääntymään oikealle Ainontielle. Aja Ainontietä noin 500 metriä ja käänny oikealle Tavastkullantielle. Tavastkullantieltä käännytään muutaman sadan metrin jälkeen vasemmalle Juustenintielle. Juustenintie johtaa Hämeenkylän kartanoon.

Saapuminen Vihdintieltä Helsingin keskustan suunnalta

Kun saavut Vihdintietä Helsingin keskustasta, näet vasemmalle puolellesi jäävän McDonald'sin kohdalla opasteen Hämeenkylään. Käänny vasemmalle ja olet Ainontiellä. Aja Ainontietä noin 500 metriä ja käänny oikealle Tavastkullantielle. Tavastkullantieltä käännytään muutaman sadan metrin jälkeen vasemmalle Juustenintielle. Juustenintie johtaa Hämeenkylän kartanoon.

Saapuminen Vihdintieltä Vihdin suunnalta

Kun ajat Vihdintietä Helsingin keskustaan päin, ylitä Kehä III. Sen jälkeen oikealle puolellesi jäävän K-Supermarketin jälkeen näkyy opaste Hämeenkylään. Käänny oikealle ja olet Ainontiellä. Aja Ainontietä noin 500 metriä ja käänny oikealle Tavastkullantielle. Tavastkullantieltä käännytään muutaman sadan metrin jälkeen vasemmalle Juustenintielle. Juustenintie johtaa Hämeenkylän kartanoon.

 

Voit hakea ajo-ohjeet helposti myös Google Maps -palvelun kautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää