Kauneushoitola

Harmonia Spa kauneushoitola sijaitsee Vanhan pääkartanon tiloissa.
 

SKY-kosmetologi Nina Keskitalo pyörittää omaa hoitolaa Hämeenkylän kartanon tiloissa. Nina on erikoistunut hemmotteluhoitoihin ja tekee myös aromaterapiaa, kuumakivihierontaa ja ayuervedisia hoitoja. 

Hoitolassa käytetään kotimaista EkoPharman luonnonkosmetiikkaa ja Frantsilan aromaterapeuttisia öljyjä. Saatavilla myös kotihoitotuotteita sekä lahjakortteja.
 
Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi!

Linkki ajanvaraukseen https://slotti.fi/booking/harmoniaspa. Lahjakorttikauppa on avattu. Lahjojen hankkiminen on nyt entistä helpompaa! Lahjakorttikauppa löytyy täältä: http://harmoniaspa.weebly.com/lahjakortit.html

Puhelin 045 807 0003

 

Tarjoukset:

 

Joulukuussa kaikki Ekopharma tuotteet -15%

 

Kiinteyttävä erikoiskasvohoito 77€ (norm. 90€)

Hoito korjaa jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä, kuten juonteet ja kiinteyden puute. Hoidon kohokohtia ovat ainutlaatuinen hierontatekniikka sekä erikoisnaamio joka sisältää esim. hyaluronihappoa. Sisältää alkupuhdistuksen, kaksitehoisen kuorinnan, vuorikristallihieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteet.  

Tarjous on voimassa 22.12.2017 saakka. 

 

Lahjakortit ostettavissa myös verkkokaupasta

 

Sisäänkäynti hoitolaan:

Vanhan pääakartanon ja Niittysiiven välissä on portaikko (valkoinen seinä) japanilaiseen puutarhaan ja siellä ovi, josta sisäänkäynti kauneushoitolaan. Lipputanko on hyvä maamerkki kartanon pihalla, josta portaikko lähtee.