Kauneushoitola

Harmonia Spa kauneushoitola sijaitsee Vanhan pääkartanon tiloissa.
 

SKY-kosmetologi Nina Keskitalo pyörittää omaa hoitolaa Hämeenkylän kartanon tiloissa. Nina on erikoistunut hemmotteluhoitoihin ja tekee myös aromaterapiaa, kuumakivihierontaa ja ayuervedisia hoitoja. 

Hoitolassa käytetään kotimaista EkoPharman luonnonkosmetiikkaa ja Frantsilan aromaterapeuttisia öljyjä. Saatavilla myös kotihoitotuotteita sekä lahjakortteja.
 
Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi!

Linkki ajanvaraukseen https://slotti.fi/booking/harmoniaspa. Lahjakorttikauppa on avattu. Lahjojen hankkiminen on nyt entistä helpompaa! Lahjakorttikauppa löytyy täältä: http://harmoniaspa.weebly.com/lahjakortit.html

Puhelin 045 807 0003

 

Tarjoukset:

 

MARJAISA KASVOHOITO 55€ (norm. 75€)
Suomalaisiin luomumarjoihin perustuva, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiva kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan TAI mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteet.

Sopii niin naisille kuin miehillekin!
Tarjous on voimassa marraskuun 2017 loppuun saakka.

 

UUTUUS: pH-kuorintahoito 57€ 
(norm. 67€)

AHA-happoihin perustuva kemiallinen pH-kuorintahoito sisältää alkupuhdistuksen, pH-kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet. Hoito uudistaa, kirkastaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti. Suositellaan sarjahoitona, 4xsarjahoito hintaan 228€.
​Tarjous koskee marraskuun aikana varattuja hoitoja.

 

Sisäänkäynti hoitolaan:

Vanhan pääakartanon ja Niittysiiven välissä on portaikko (valkoinen seinä) japanilaiseen puutarhaan ja siellä ovi, josta sisäänkäynti kauneushoitolaan. Lipputanko on hyvä maamerkki kartanon pihalla, josta portaikko lähtee.