
Toukokuun lauantaibrunssi
Brunssipäivät toukokuussa: 7.5., 14.5., 21.5.
ALKURUOKAPÖYTÄ
Vihersalaattia ja juureslastuja (Veg)
Kartanon caesarsalaattia kananpojalla (L, sis. kalaa)
Keväistä peruna-parsasalaattia (L,G)
Tomaatti-mozzarellasalaattia (L,G,sis pähkinää)
Ahven callettea (L,G)
Kartanon skagenia (L)
Savuporomoussea (L)
Pikkelöityjä sieniä (Veg, G)
Pikkelöityjä kauden vihanneksia ja jureksia (Veg,G)
Mummonkurkkuja (Veg, G)
Kartanolla leivottua leipää (L)
Croissanteja
Cocktail-piirakoita (L)
Ruskistettua voita ja levitteitä (L,G)
PÄÄRUOKAPÖYTÄ
Ylikypsää härän niskaa, BBQ kastiketta (L,G)
Paahdettua siikaa, kermaista korvasienikastiketta (L,G)
Kartanon porkkana-papupihvejä (Veg, G)
Paahdettuja rosmariiniperunoita (Veg, G)
Persilja-perunasosetta (L, G)
Parsarisottoa (L,G)
Grillattuja kasviksia (Veg)
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Kartanon tiramisua (L)
Tuulihattuja
Petit fours -suklaita
Mansikka-melonisalaattia (V,G)
Kahvia ja teetä
Tuoremehua
L: Laktoositon G: Gluteeniton M: Maidoton Veg: Vegaaninen
Pidätämme oikeudet muutoksiin
Hinta 32,00€/aikuinen, 16,00€/lapset 4-12v., alle 4v. veloituksetta
Suosittelemme pöytävarauksen tekoa, jotta osaamme odottaa sinua ja seuruettasi.
Arkisin myyntipalvelustamme klo 8.30 -16.00 puh 010 540 7500 tai tee pöytävaraus sähköpostitse