Kokoukset

Erilaisiin tilaisuuksiin muuntuvat kokoustilat Helsingin läheisyydessä

Hämeenkylän kartanolla on useita erikokoisia kokoustiloja, joissa mahtuu kokoustamaan 2-110 henkilöä. Kokoustilamme sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa Etukartanossa (9 tilaa, joihin mahtuu 2-110 henkilöä) ja Vanhassa Pääkartanossa (6 tilaa, joihin mahtuu 2-94 henkilöä). Kokoustilat sijaitsevat noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme katsoo kanssanne kokoustilan juuri teille sopivaksi ja kokoustila kalustetaan aina toiveenne mukaan. Kokousvastaavamme pitää huolen, että tilaisuutenne käynnistyy jouhevasti ja auttaa päivän mittaan, mikäli tarvitsette apua.

Kaikki kokoustilamme ovat ikkunallisia ja niiden kalusteet ovat laadukkaita. Tiloissamme on ajanmukainen kokoustekniikka ja kartanon alueella on langaton verkko. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kokoustiloissa on siirreltävät kalusteet.

Kartanon upea puisto tarjoaa kokoustajille mahdollisuuden virkistäytymiseen ja aivoja piristävään taukoon päivän aikana. Vastaanotosta voi halutessaan lainatta happihyppelyn oheen ulkopelejä ja jos reippailla haluaa enemmänkin niin kävelysauvoja.

Meille on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Sijaitsemme Kehä III:n ja Vihdintien risteyksessä. Kartanoalueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa vieraidemme käyttöön.

Kysy juuri teidän suunnitelmiinne sopivaa tilavaihtoehtoa!