Huoneet

Varaa huone

Kartanomajoitusta neljässä eri rakennuksessa

Kartanon alueella on useampia eri rakennuksia ja hotellihuoneita löytyy neljästä eri rakennuksesta. Jokainen rakennus on ainutlaatuinen kätkien sisälleen oman tarinansa eri aikakausilta.

Majoitu lemmikin kanssa

Myös lemmikkisi on tervetullut kanssasi majoittumaan kartanolle. Lemmikkihuoneita voi tiedustella vastaanotostamme osoitteesta hameenkylankartano@sodexo.fi tai soittamalla 010 540 8350. Lisämaksu lemmikkihuoneesta on 30€/viipymä. Lemmikit ovat vieraillessaan kartanolla omistajansa vastuulla.

ETUKARTANO

Etukartanon tilavissa sekä modernisti sisustetuissa savuttomissa huoneissa on laadukkaat Unikulman vuoteet sekä kartanolle varta vasten suunniteltuja huonekaluja. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen ilmastointi. Esteettömiä huoneita on 2 kappaletta, jotka tulee varata ennakkoon. Lisäksi minisviiteissä on motorisoidut Unikulman vuoteet. Minisviitit soveltuvat mainiosti myös perhekäyttöön, koska huoneissa on lisävuodemahdollisuus.

PIKKUKARTANO

Pikkukartanon huoneet ovat savuttomia, kompakteja ja modernisti vanhaa kunnioittaen sisustettuja uniikkihuoneita. Nikari Oy:n design huonekalut sekä Unikulman laadukkaat vuoteet takaavat, että pääset rentoutumaan tyylillä.

SIVUKARTANO

Sivukartanon savuttomat superior-huoneet ja sviitit ovat tunnelmaltaan kartanomaisia ja viihtyisiä huonekokonaisuuksia pihapiirin rauhallisimmassa rakennuksessa.
Kaikki huoneet on varusteltu Unikulman laadukkailla motorisoiduilla vuoteilla, untuvapeitoilla ja -tyynyillä. Huoneista löytyy lisäksi huonekohtainen ilmastointi sekä tilava työpöytä. Osassa huoneissa on kylpyamme.

Näissä huoneissa ei ole lisävuodemahdollisuutta.


Sivukartanossa on kotoisa oleskelutila, joka on majoittujien yhteisessä käytössä

NIITTYSIIPI

Niittysiivessä on savuttomia yhden ja kahden hengen huoneita. Kaikissa näissä huoneissa on parveke tai terassi. Sieltä voi ihailla upeaa peltomaisemaa. Niittysiipeen ovat myös lemmikit tervetulleita sekä osaan huoneista on mahdollista saada lisävuode. 

Samassa rakennuksessa sijaitsee sauna- ja allasosastomme.