Juhlat

Järjestä ikimuistoiset juhlat Kartanossa

Hämenkylän kartano on erinomainen valinta juhlien pitopaikaksi. Historiaa huokuva kartano ja sitä ympäröivä puisto luovat juhlille arvokkaan tunnelman.

Tutustu valmiisiin juhlamenuihin tai kysy myyntipalvelustamme omien toiveitteisi mukaista menukokonaisuutta. Tarjoiluiksi voitte valita buffet-ruokailun tai pöytiin tarjoillun menun (pöytiin tarjoiltu menu räätälöidään asiakaan toiveiden pohjalta).

Etukartanon lyhtykabinetissa vietetään niin perhejuhlia kuin yritystilaisuuksia

Lyhtykabinetti sijaitsee Etukartanossa ravintola Soihdun yhteydessä. Tilassa on 14 kpl pyöreitä pöytiä ja vieraita mahtuu jopa 84. Lyhtykabinetti on suosittu perhejuhlien pitopaikka. Meillä järjestät onnistuneet syntypäiväjuhlat, kastejuhlat, rippijuhlat, häät tai muistotilaisuuden.

Tila soveltuu myös erittäin hyvin erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen, kuten infotilaisuus, lounas, illallinen, cocktailtilaisuus. Kesäaikaan voi hyödyntää myös terassia, jonne pääsee suoraan Lyhtykabinetista.

Tarjoiluihin voit valita buffet-ruokailun tai pöytiin tarjoillun menun.

Tilassa on kaksi datatykkiä katossa ja isot valkokankaat laskeutuvat seinälle. Tekniikkaan kuuluu myös langaton käsimikrofoni ja äänentoistolaitteet. Tänne voit tuoda myös esiintyjiä ja akustista musiikkia.

Vanhan Pääkartanon avarassa juhlasalissa järjestetään juhlia laidasta laitaan


Vanhan pääkartanon kaunis sali on suosittu juhlapaikka.
Juhlasali on korkeiden ja leveiden ikkunoiden ansiosta valoisa, ja korkea katto tekee tilasta avaran. Yhtenäisessä isossa tilassa kaikki vieraat voivat nähdä toisensa ja seurata helposti ohjelmaa tai juhlan päätähteä. Ruokailu järjestyy mukavasti buffet-pöydästä. Saliin mahtuu myös orkesteri ja parkettilattialla on mukava laittaa jalalla koreasti.

Salin isoista ikkunoista näkyy omalle sisäpihalle, jossa on mukava vilvoitella juhlien lomassa. Sisäpihaa voi myös hyödyntää juhlien vietossa ja kattaa muutaman pöydän ulos.

Pöydät voidaan järjestellä asiakkaan toiveen mukaisesti. Yhteensä salissa on paikat pitkillä pöydillä jopa 120 henkilölle.