Lounas


Herkullinen lounas arkipäivisin Hämeenkylän kartanossa

Pidä rentouttava lounastauko työpäivän keskellä. Kartanon raikas ja maukas lounaspöytä on katettuna arkisin maanantaista perjantaihin klo 11.00 -14.00 aikavälillä ja se sisältää lämpimien pääruokien lisäksi runsaan alkuruokapöydän, oman uunin leipää sekä kahvin/teen makoisan jälkiruoan kera.

Meille on helppo poiketa työmatkan lomassa, sillä sijaitsemme Länsi-Vantaalla aivan Kehä III:n kupeessa ja Vihdintien varrella. Pihassamme on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Hinta 19,50 €/henkilö.

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä.
Pöytävaraukset arkisin myyntipalvelustamme klo 8.30-16.00, puh. 010 540 7500 tai 
sähköpostitse sales.hotels@sodexo.fi


Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)

Lounaslista viikko 39

MA 25.9.

Paahdettua broileria ja punaviinikastiketta
G L
Andalusialaista kala-äyriäispataa
G L
Pinaatticappeletti-pastaa ja vuohenjuustokermakastiketta
M

TI 26.9.

Kartanon lihapullia ja viherpippurikastiketta
G L
Uunilohta ja kermaviilikastiketta
G L
Porkkana-falafelpullia ja tzatzikia
G M

KE 27.9.

Porsaanfileetä ja rosmariinikastiketta
G L
Paistettua turskaa ja remouladekastiketta
L
Juurespihvejä ja soijajugurttia
G M

TO 28.9.

Riistakäristystä
G L
Seitifileetä viherpippurikastikkeessa
G L
Metsäsienikääryleitä
G M

PE 29.9.

Ylikypsää naudan rintaa ja piparjuurikastiketta
G L
Kartanon kalamurekepihvejä ja kapris-kermaviilikastiketta
G L
Pähkinä-pinaattipestolla ja vegaanisella juustolla täytettyjä ohukaisia
M

Lounaslista viikko 40

MA 2.10.

Yrttikuorrutettua broileria ja kirsikkakastiketta
G L
Valkoviinissä haudutettua puna-ahventa ja ruohosipuli-valkoviinikastiketta
G L
Tomaatti-basilikafagottinipastaa ja kirsikkatomaattikastiketta
M

TI 3.10.

Pekonisia pannupihvejä ja paistettua sipulia
G L
Sitruunavoissa paistettua alaskanseitifileetä ja lime-remouladekastiketta
L
Savutofua ja kasviksia
G M

KE 4.10.

Porsaan leikkeitä ja bearnaisekastiketta
L
Grillattua lohta ja tilli-kermaviilikastiketta
G L
Punajuuripihvejä ja tzatzikia
G M

TO 5.10.

Jauhelihalasagnea
L
Höyrytettyä kampelaa ja valkoviinikastiketta
G L
Yrttisiä falafelpihvejä ja punajuuri-soijajugurttia
G M

PE 6.10.

Ylikypsää naudan niskaa ja paistinkastiketta
G L
Hauki-lohipyöryköitä ja rapukastiketta
L
Punakaalia & tofua ja paistettuja nuudeleita
M