Yritysjuhlat

Hämeenkylän kartano tarjoaa upeat puitteet yritysjuhliin ja virkistys- ja tiimipäiviin – meillä viihtyvät niin henkilöstö kuin yhteistyökumppanit

Hämeenkylän kartano on loistava paikka tuoda niin yrityksen henkilöstö viettämään virkistyspäivää kuin yhteistyökumppaneita ja asiakkaita viettämään juhlia pääkaupunkiseudulle. Meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsinki-Vantaan lentokenttä on kivenheiton päässä ja Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemalta liikennöi suoria bussilinjoja. Autamme tarvittaessa järjestämään myös tilauskuljetuksen.

Itse tilaisuuden jälkeen yöpaikka hotellista löytyy samasta pihapiiristä. Kätevää! Kartanoalue on myös tarpeeksi iso ja vierailla on tilaa käyskennellä happihyppelyllä puutarhassa. Toisaalta alueemme on juuri kompakti ja tarpeeksi pieni, ettei puolet ryhmästä eksy omille teilleen. Toimivaa, eikö totta?

Kokous- ja juhlatilamme muuntuvat moneksi. Etikettiä noudattava pöytiin tarjoiltu illallinen, trendikäs cocktailtilaisuus tai rento vuosijuhla, kaikki järjestyvät.

Tiloissamme on esiintynyt niin soittokuntia ja stand up -koomikoita kuin kahvakuula- ja naurujoogaohjaajia. Oikealla tilavalinnalla, suunnitellulla valaistuksella, kauniilla kattauksella ja oikein asetetulla pöytämuodolla saamme ihmeitä aikaiseksi ja tapahtumastasi juuri sellaisen kuin haluatte.

Vuosijuhlat

Vuosijuhlat ovat yritykselle tärkeitä ja jokainen juhla on erilainen ja ainutlaatuinen. Vuosijuhlien järjestäminen on mainio tapa pysähtyä miettimään esim. kulunutta vuotta ja yrityksen saavutuksia.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii alusta loppuun juhlanne toiveittenne mukaisesti, jolloin voitte itse nauttia juhlista.

Meillä majoitatte tarvittaessa juhlavieraanne.

Tyhy- ja virkistyspäivät

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät lisäävät uutta buustia ja iloa arkeen parantaen työpaikan yhteisöllisyyttä.

Kyseinen päivä voisi sisältää mm. erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja kartanon upeassa puistossa, yhdessä kouluttautumista, luentoja tai mitä tahansa muuta mikä palkitsee ja auttaa saamaan lisävirtaa juuri teidän porukalle.

Meillä voitte myös majoittaa ryhmänne ja jatkaa päivää iltaan ravintolassa maittavan ruoan merkeissä.

Idearikas henkilökuntamme auttaa teitä löytämään parhaat ratkaisut.

Pikkujoulut tai kuusen karistajaiset

Pikkujoulut tai kuusen karistajaiset ovat vuoden odotetuin juhla, jossa yhdessä juhlitaan ja pidetään hauskaa.

Meillä järjestyy juhlat niin pienelle kuin isommallekin porukalle vaivattomasti.

Illan päätteeksi on mukava mennä nukkumaan viihtyisiin hotellihuoneisiimme, mikäli jäätte yöpymään kartanolle.

Pyydä tarjous kokouksesta, juhlasta tai varaa pöytä

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Valitse tilaisuuden luonne.
Osoite(Pakollinen)
Ensisijainen päivä, jolle tarvitset kokous- tai juhlatiloja.
KK slash PP slash VVVV
Kuinka monelle hengelle tarvitset tiloja tai tarjoiluja.
Lisää tähän lasten lukumäärä, jos seurueeseen kuuluu lapsia.
Hyväksyn tietosuojasäädökset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.