Kartanon illallismenut huhti-kesäkuu 2025
Keittiömestarimme on tiiminsä kanssa luonut toinen toistaan maistuvampia illallismenuja.
Valitse ryhmällesi mieluisin menu ja jatka kokouspäivää ravintolassa,

MENU 1
Grillattua parsaa, kampasimpukkaa, cavavaahtoa (L,G)
Juomasuositus: Domäne Wachau Grüner Veltliner Pichlpoint, Itävalta
Cavassa haudutettua maissikanan rintaa,
parsarisottoa, lintulientä (L,G) (E)
Juomasuositus: Murviedro Sericis Viognier, Ranska
Juustokakkua, vadelmaa (VL)
Juomasuositus: Dr. Pauly-Bergweiler Noble House Beerenauslese, Saksa

MENU 2
Valkoinen parsakeitto, tryffeli voi-vaahtoa (L,G)
Juomasuositus: Domäne Wachau Grüner Veltliner Pichlpoint, Itävalta
Hiillostettua siikaa, rakuunaporkkanaa,
palsternakkapyreetä (L,G)
Juomasuositus: Dopff & Irion Cuvée René Dopff, Ranska
Bourbon vanilja pannacotta, passionkastiketta (L,G)
Juomasuositus: Borgo Maragliano La Caliera Moscato d’Asti, Italia

MENU 3
Lohta 38°, omena-sipulisalaattia, piparjuuricremeä (L,G)
Juomasuositus: Marqués de Cáceres Excellens Rueda, Espanja
Maitovasikan selykset, grillattua parsaa, juurespyreetä punaviinikastiketta (L,G) (E)
Juomasuositus: Moillard Le Duche Pinot Noir, Ranska
Sitruuna-marenkitarteletti ja mansikoita (L,G)
Juomasuositus: Borgo Maragliano La Caliera Moscato d’Asti, Italia

MENU 4
Kesäkurpitsa -carpaccio, tomaattia (V,G)
Juomasuositus: Murviedro Sericis Viognier, Ranska
Sitruunainen parsarisotto, paahdettua pähkinää (V,G,P)
Juomasuositus: Domäne Wachau Grüner Veltliner Pichlpoint, Itävalta
Mansikka-suklaaleivos (V)
Juomasuositus: Borgo Maragliano La Caliera Moscato d’Asti, Italia
L: Laktoositon G: Gluteeniton M: Maidoton
V: Vegaaninen P: Sis pähkinää
Lihan alkuperä: S: Suomi E: EU M: Muu kuin EU
Illallismenut voimassa yli 10 hengen ryhmille.
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa.
Pidätämme oikeuden muutoksiin