Illallismenut kokouksen yhteyteen huhti-kesäkuussa 2024

Kartanon illallismenut huhti-kesäkuu 2024

Keittiömestarimme on tiiminsä kanssa luonut toinen toistaan maistuvampia illallismenuja.
Valitse ryhmällesi mieluisin menu ja jatka kokouspäivää ravintolassa,

MENU 1

Mustajuurikeittoa ja punajuurta (L,G)
Juomasuositus: Shadow Point Chardonnay
15,00 /16cl
***
Iberico porsaan fileetä, hunajapaahdettuja juureksia, valkosipuli-kermaperunaa ja punaviinikastiketta (L,G)
Juomasuositus: Trapiche Pure Black Malbec
16,00 /16cl
***
Juustokakkua ja vadelmaa (VL)
Juomasuositus: Torres Moscatel Oro 8,00 / 8cl

Hinta 58€/henkilö.

MENU 2

Grillattua parsaa, coppakinkkua ja rakuuna-hollandaisea (L,G)
Juomasuositus: Moko Sauvignon Blanc
17,00 / 16cl
***
Hiillostettua siikaa, lämmintä parsa-perunasalaattia ja cavakastiketta (L,G)
Juomasuositus: Arthur Metz Riesling organic 16,00 /16cl
***
Bourbon Vanilja pannacotta, passionkastiketta (L,G)
Juomasuositus: Lenz Moser Prestige Trockenbeerenauslese 13,50/ 8cl

Hinta 67€/henkilö.

MENU 3

Lohta 38°, omena-sipulisalaattia ja piparjuuricremeä (L,G)
Juomasuositus: Moko Sauvignon Blanc
17,00/ 16cl
***
Poron vasan paahtopaistia, murskattua rosmariiniperunaa, hunajapaahdettuja juureksia, riistakastiketta (L,G)
Juomasuositus:Armigero Barbera d’Asti Superiore 14,00/ 16cl
***
Sitruuna-marenkitarteletti ja mansikoita (L,G)
Juomasuositus: Moscato d’Asti La Vita 9,50 / 8cl

Hinta 69€/henkilö.

MENU 4

Selleri-carpaccio ja verigreippisalaattia (V,G)
Juomasuositus: Les Dauphins Côtes du Rhône Blanc 12,00 /16cl
***
Parsarisottoa ja punajuuri-pähkinäpestoa (V,G)
Juomasuositus: Arthur Metz Riesling organic 16,00 /16cl
***
Mansikka-suklaaleivos (V)
Juomasuositus: Lenz Moser Prestige Trockenbeerenauslese 13,50/ 8cl

Hinta 48€/henkilö.

L:Laktoositon G:Gluteeniton M:Maidoton V:Vegaaninen

Illallismenut voimassa yli 10 hengen ryhmille.
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin